PERSONAL TRAINING AMSTELVEEN

VOOR VROUWEN


Vrouwen in Amstelveen en omgeving opgelet!
Wil je fitter worden, gewicht verliezen en toch je rondingen behouden?

Ga met mij, je Personal Coach trainen!

Ik geef Personal Training in GymOne in Amstelveen, bij jou thuis en buiten!

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen. Als vrouw weet ik immers precies wat een vrouw wil (en niet wil…). 

Leuk die militaire trainingen maar die wil jij helemaal niet. Jij wilt dat er goed naar je wordt geluisterd en dat je voorzichtig start en rustig de trainingen opbouwt. Je voelt dat je iedere training vooruitgaat en je wordt er blij van! Je vindt het ook fijn dat ik de avond vóór de training jou een reminder stuur dat morgen de training is. En je bent verrast over de nazorg na iedere training want ik app je altijd of je spierpijn hebt of geef je een voedingstip.

Zo kun je prettig aan jezelf werken en behoud je je schoonheid en ga je zelfs weer strak in je vel zitten! Weg met die zwabberarmen en dat zwembandje op je taille!

En wil jij wel de directe, flinke aanpak? Dan kan ook!

Mijn missie is ervoor te zorgen dat jij, door mijn gezellige, vrolijke maar ook stevige aanpak, direct resultaat behaalt en dat je niet snel zal opgeven.

LOCATIE

Je kan met Patty bij GymOne in Amstelveen trainen, ze komt naar je toe en bij goed weer kan er buiten worden getraind.

PRIJZEN

De prijs wordt bepaalt, afhankelijk van je doel en hoe vaak je per week komt trainen en de prijs is altijd inclusief voedingsadvies.

TRAINER

Patty Wakker heeft jarenlange ervaring op het gebied van personal training en voeding.
parallax background

IK WIL FITTER WORDEN!

Wil jij fitter, energieker, sterker en/of gespierder worden? Wil jij vet verbranden en gewicht verliezen? Klik dan op 'Ik wil beginnen' om jouw eerste afspraak in te plannen!

Personal Training

1-op-1 training van Patty Wakker, waar jouw persoonlijke doelen centraal staan. Of het nu afvallen, fitter worden of iets anders is. Samen werken we aan een betere versie van jou! Durf jij het aan?

IK WIL BEGINNEN!

Small Group/ Bootcamp

Naast 1-op-1 training geeft Patty trouwens ook Small Group Training/ Bootcamp (zowel binnen als buiten). Kom jij ook met je vriendinnengroep, wil je bij een groepje aanhaken of wil je samen met je man PT?

IK WIL STARTEN!

Become the hardest working person you know

SPECIALISME

SPREEKT JOU DIT AAN?


 Wil jij een betere versie van jezelf worden?
Wil jij je figuur terug?
Wil jij een betere gezondheid?
 Wil jij fitter en vrolijker zijn?

Laat je gegevens achter en Patty neemt contact met je op voor je GRATIS intake!