REVIEWS

KLANTEN AAN HET WOORD


Benieuwd wat anderen van de personal trainingssessies van Patty vinden? Lees het dan hier!

Paola Paez


Vanaf het eerste contactmoment professioneel en vriendelijk. Kordaat, enthousiast en duidelijke in haar communicatie. Patty begeleid je op een professionele en spontane manier. In mijn geval heeft zij goed naar mijn behoeften en doelstellingen geluisterd en heeft een trainingsprogramma ontworpen dat zich daarop aanpast. De trainingen zijn gevarieerd. Met een mix van verschillende routines zorgt zij dat het naast het hard werken ook aangenaam blijft. Patty denkt mee en weet je te stimuleren het beste van jezelf te geven.

M. Koot


Patty is een energieke trainer die met haar enthousiasme goed weet te motiveren. Door de diversiteit aan oefeningen en de afwisseling is geen training exact hetzelfde. Ze weet daarnaast goed inschatten waar je grens ligt, zo haal je uit elke training maximale resultaat, zonder dat je over je grens gaat. Ook op het gebied van voeding geeft ze goede tips, die voor iedereen toegankelijk zijn. Patty is prettig in de omgang, komt haar afspraken na, is flexibel en denkt vooral in oplossingen. Voor mij is ze de stok achter de deur die ik nodig heb.

Sharon Wunderink


Ik heb het genoegen om personal training te volgen bij Patty. Haar toewijding en expertise hebben mijn fitnessdoelen echt naar een hoger niveau getild. De trainingen zijn gevarieerd en afgestemd op mijn behoeften, waardoor ik zichtbare vooruitgang boek. Een professionele en motiverende ervaring, sterk aanbevolen!

Meenakshi Pawar


It is always fun doing training with Patty! Patty knows what your goal is. She always reminds you about your goal. She always motivates you! I have been training with Patty for 5 months. I'm very happy with my results! I have learned a lot from Patty! She is very flexible with the timings. I was struggling to lose my postpartum weight, and Patty helped me with that. I highly recommend Patty!

Anoniem


"Nooit veel gesport. Maar nu ik 45 ben, moet ik wel. Patty is de stok achter de deur die ik nodig heb. Met haar aanstekelijke energie en vlotte babbel helpt ze me net dat extra stapje te zetten. Daarbij let ze goed op dat ik mijn lichaam niet overbelast. Een sportschool is niet aan mij besteed, dus extra fijn dat Patty gewoon aan huis komt. En met resultaat: ik ben sterker, voel me lekkerder in mijn vel en pas weer meer kleding. Hoera!"

Lisanne Bruijstens-Van Mervennée


Patty is top! Train al jaren met haar. Tijdens mijn zwangerschappen ook goed getraind met Patty. Vriendelijk, spontaan, attent, doelgericht en super sportief! En altijd gezellig!

Xanthos Koumourou


Great Personal Trainer! Very knowledgeable and adjusting to all aspects that lead to success!

Pieter E.J.T. Knabben


Patty is een gedreven personal trainer. Patty helpt met fitter en ook slanker te worden. Ik ervaar Patty als zeer plezierig in de omgang, maar is streng, alle oefeningen moeten goed worden uitgevoerd, ik merk aan den lijve de positieve resultaten. Alle lof voor Patty.

Hans Keeren


Top Personal Trainer. Ik heb er echt wat aan gehad en Patty heeft ook me aan het denken gezet over het gebruik van mijn lichaam.

Chantal Wildschut


Super leuke training! De tijd vliegt voorbij als je met Patty aan het sporten bent. En fijn dat er ook een mogelijkheid is om buiten met een groepje te sporten.

Nazym Uapiyeva


Patty is very personable and knowledgeable. She is always cheerful and while she pushes hard to get me to my goals. I am pleased with my progress and feel assured that with her continued training and encouragement I would continue getting good results and attain my goal.

Zvia van der Heijde


Ik vind het heel prettig met Patty te trainen. Voel op mijn gemak bij haar. Gevarieerde lessen en goede begeleiding ❤️‍🩹

Prachi Gupta


Hi, I have been training with Patty for long time, she especially helped me postpartum with strength training. She is very encouraging, friendly and knowledgeable. She understands your needs, doesn’t set unrealistic goals and works with your body as is. I progressed a lot with Patty's motivation.

Selma Bou Hamra


Ik was al een paar maanden aan het sporten, maar er gebeurde weinig. toen ben ik met Patty gaan sporten in duo training samen met mijn vriend. We hebben pas 4 trainingen gehad en ik merk meteen een groot verschil!! Heel erg fijn!!

Jayant Chamman


PT bij Patty vind ik elke keer weer leuk, uitdagend, intens, divers en super effectief. Ik train 2 keer per week een uur bij haar in Amstelveen bij GymOne. We zijn nu bijna 3 maanden bezig en ik ben erg blij met de progressie! Ze is serieus met je bezig, heeft verstand van wat ze doet/zegt, let goed op techniek/houding en corrigeert/geeft tips waar nodig. Ook vind ze het geen probleem om soms oefeningen die ik niet ken/nog nooit heb gedaan eerst even voor te doen. Omdat ze goed observeert ziet ze ook goed of er gewichten bij kunnen of juist af moeten, zodat jij je volledig op de oefening kunt focussen. Voor degenen die onregelmatig werken (zoals ik) is ze ook super flexibel en denkt ze met je mee om je doelen te behalen. Daarnaast is Patty ook gewoon erg gezellig, communiceert ze duidelijk en komt ze haar afspraken na.

Sabine Rabbe - de lachkoningin


Patty Wakker maakt sportschool LEUK! Echt waar! Ik vond het altijd stom, mannen beetje in hun eentje op die martel voertuigen kreunend de aandacht  van mede trainers zoeken. Patser spierballen en slechte airco. Die afkeer had ik, tot een week of 10 geleden... Met Patty kan je lachen, kletsen over echt alles en houd het licht! Ondertussen kweek je spieren, word je blijer en voel je jezelf fitter. Ik kan deze dame ABSOLUUT aanraden als je, net als ik, mag gaan bewegen maar er geen zin in hebt. Zij zorgt voor de juiste stok achter de deur en die big smile op je toet.

Karel de Winter


Zware training maar fijn. Ik ga per week vooruit!

Bianca Deuzeman


Sinds kort kennis gemaakt met Patty Wakker nu week geleden begonnen ben zo blij echt een aanrader.

Peter Bakker


Een uur sporten lijkt 15 minuten als je met Patty sport. Ik ben super blij met Patty Wakker als Personal Trainer!

Erik van Santen


Ik heb genoten van je training, het voelt heel goed. Tot zaterdag!

Bianca Deuzeman


Ik geloofde niet in iemand die je tot het uiterste kan laten gaan, maar deze vrouw Patty Wakker is briljant!!!

Syliane


Ondanks mijn fanatieke sportsessies en koolhydraatarm eten, viel ik niet af en werd ik niet strakker totdat ik contact heb opgenomen met Patty Wakker. Zij gaf mij de juiste info v.w.b. voeding waardoor koolhydraatarm eten zelfs niet meer nodig was! Met de juiste aanpak qua krachttraining is mijn doel bereikt om strakker te worden. Dit was ik niet maar wilde juist die laatste puntjes op de i zetten en strakker worden en er achter komen wat ik verkeerd deed ondanks dat ik minimaal 3x per week sportte en gezond at... Na 2 maanden goed advies en oefeningen voor mijn 'plaatselijke stoorzones' heb ik mijn resultaat met Patty bereikt! Dank je wel Patty

George Brows


Thank you so much. My body is happy to have you. See you next week!

Gertjan


Heerlijk getraind bij Patty Wakker in GymOne Amstelveen!

Sabine Rabbe


Fantastische keuze om 2 jaar geleden Patty Wakker te bellen.

Rhoda Davis


Week één zit er al op! Ik ben al aan de tweede week bezig met afvallen. Het gaat erg goed. Ik ben deze week 2 kilo afgevallen. Ik schrijf alles op en heb een voedingsschema gekregen van Patty Wakker. Ik ben voor het eerst gaan trainen na een lange tijd en dat doet mij geestelijk erg goed! Morgen mijn tweede sessie met Patty! Ik vind haar geweldig! Zij appt mij regelmatig om te vragen hoe het gaat. Ik schrijf elke dag alles op wat ik eet en drink en zo blijf ik focus houden en voor het eerst in 2 jaar ben ik niet met lekkere dingen bezig elke dag! Ik heb vorige week heus een wijntje en een paar meer op haha en op een ijsje na is het allemaal gezond. Mensen die struikelen met hun gewicht, ik kan het echt aanraden! De trainingen met Patty zijn net goed en zij houdt erg veel rekening met mij, wat ik wel en niet aankan! Ik was mijzelf totaal verloren op het gebied van balans! Ik ben weer terug! Foto's zullen volgen met voor en na, maar voor nu even niet. Ben nu nog te dik haha! Thanks Patty, ik ben erg bij met jou!

André Vrolijk


Thanks Patty. Je bent een echte goede trainer, lekker motiverend!

Carolijn Kerkhof


Ga naar Patty Wakker. Je boekt snel resultaat, Patty sport met je mee en is altijd positief en vrolijk.
Wil jij starten? Klik hier om een afspraak te maken of neem contact op.