REVIEWS

KLANTEN AAN HET WOORD


Benieuwd wat anderen van de personal trainingssessies van Patty vinden? Lees het dan hier!

Sabine Rabbe - de lachkoningin


Patty Wakker maakt sportschool LEUK! Echt waar! Ik vond het altijd stom, mannen beetje in hun eentje op die martel voertuigen kreunend de aandacht  van mede trainers zoeken. Patser spierballen en slechte airco. Die afkeer had ik, tot een week of 10 geleden... Met Patty kan je lachen, kletsen over echt alles en houd het licht! Ondertussen kweek je spieren, word je blijer en voel je jezelf fitter. Ik kan deze dame ABSOLUUT aanraden als je, net als ik, mag gaan bewegen maar er geen zin in hebt. Zij zorgt voor de juiste stok achter de deur en die big smile op je toet.

Karel de Winter


Zware training maar fijn. Ik ga per week vooruit!

Bianca Deuzeman


Sinds kort kennis gemaakt met Patty Wakker nu week geleden begonnen ben zo blij echt een aanrader.

Peter Bakker


Een uur sporten lijkt 15 minuten als je met Patty sport. Ik ben super blij met Patty Wakker als Personal Trainer!

Erik van Santen


Ik heb genoten van je training, het voelt heel goed. Tot zaterdag!

Bianca Deuzeman


Ik geloofde niet in iemand die je tot het uiterste kan laten gaan, maar deze vrouw Patty Wakker is briljant!!!

Syliane


Ondanks mijn fanatieke sportsessies en koolhydraatarm eten, viel ik niet af en werd ik niet strakker totdat ik contact heb opgenomen met Patty Wakker. Zij gaf mij de juiste info v.w.b. voeding waardoor koolhydraatarm eten zelfs niet meer nodig was! Met de juiste aanpak qua krachttraining is mijn doel bereikt om strakker te worden. Dit was ik niet maar wilde juist die laatste puntjes op de i zetten en strakker worden en er achter komen wat ik verkeerd deed ondanks dat ik minimaal 3x per week sportte en gezond at... Na 2 maanden goed advies en oefeningen voor mijn 'plaatselijke stoorzones' heb ik mijn resultaat met Patty bereikt! Dank je wel Patty

George Brows


Thank you so much. My body is happy to have you. See you next week!

Gertjan


Heerlijk getraind bij Patty Wakker in BigGym Amstelveen!

Sabine Rabbe


Fantastische keuze om 2 jaar geleden Patty Wakker te bellen.

Rhoda Davis


Week één zit er al op! Ik ben al aan de tweede week bezig met afvallen. Het gaat erg goed. Ik ben deze week 2 kilo afgevallen. Ik schrijf alles op en heb een voedingsschema gekregen van Patty Wakker. Ik ben voor het eerst gaan trainen na een lange tijd en dat doet mij geestelijk erg goed! Morgen mijn tweede sessie met Patty! Ik vind haar geweldig! Zij appt mij regelmatig om te vragen hoe het gaat. Ik schrijf elke dag alles op wat ik eet en drink en zo blijf ik focus houden en voor het eerst in 2 jaar ben ik niet met lekkere dingen bezig elke dag! Ik heb vorige week heus een wijntje en een paar meer op haha en op een ijsje na is het allemaal gezond. Mensen die struikelen met hun gewicht, ik kan het echt aanraden! De trainingen met Patty zijn net goed en zij houdt erg veel rekening met mij, wat ik wel en niet aankan! Ik was mijzelf totaal verloren op het gebied van balans! Ik ben weer terug! Foto's zullen volgen met voor en na, maar voor nu even niet. Ben nu nog te dik haha! Thanks Patty, ik ben erg bij met jou!

André Vrolijk


Thanks Patty. Je bent een echte goede trainer, lekker motiverend!

Carolijn Kerkhof


Ga naar Patty Wakker. Je boekt snel resultaat, Patty sport met je mee en is altijd positief en vrolijk.
Wil jij starten? Klik hier om een afspraak te maken of neem contact op.