JOUW TRAINER

DAT BEN IK,

PATTY WAKKER


Ik ben al heel lang geïnteresseerd in sport en voeding vanuit mijn persoonlijke passie om fit en gezond te zijn. 

Voordat ik professioneel aan de slag ging als Personal Trainer en Voedingscoach was ik succesvol Sales Manager in de kopieerbranch naast mijn rol “als vrouw van” headhunter Thierry van De Vroedt & Thierry. Mij werd mij vaak gevraagd “hoe doe je dat om er zo uit te zien?” Ik was al jaren in de sportschool te vinden en verdiepte mij in voeding om zo fit te blijven, mijn lichaam te verbeteren en mijn geest op orde te houden. Dus ik wist en weet de weg fit, gezond en gelukkig met jezelf te zijn!

 

Naast het begeleiden van mijn cliënten om te sporten, vind ik het geweldig om mensen te helpen om gevarieerder, verstandiger en toch vooral lekkerder te eten en tegelijk slanker en fitter te worden. Ik hou zelf natuurlijk ook van lekker eten en van koken. Dit heeft zelfs geleid tot deelname aan het tv-kookprogramma “Smaken Verschillen”, dat was heel leuk om te doen. Nu kook ik vooral voor onze vrienden en vanzelfsprekend krijgen mijn gasten heerlijk eten opgebouwd uit gezonde keuzes.

 

VOOR WIE?


Patty kan je als geen ander motiveren om jezelf aan te pakken, om te veranderen van voedingspatroon en vooral om dóór te gaan!

Don't scream if you're not in pain. Don't drop the weights if they're not heavy. Remain silent, let your hard work make the noise.

GALERIJ


Wil jij starten? Klik hier om een afspraak te maken of neem contact op.